637 518 960 •

Qui Som

Benvinguts a CRASH CAMISETAS - J. Marcó

La nostra empresa, Crash Camisetas, es va fundar el 2007 després d'anys treballant al sector i compta amb grans professionals implicats a satisfer les necessitats de tots els nostres clients. Un potent departament de disseny gràfic que us aconsellarà, assessorarà i buscarà la millor opció qualitat-preu per al vostre projecte o negoci.
Ens dediquem exclusivament al marcatge de logotips en tot tipus de materials i articles amb un acabat excel·lent i professional. Crashcamisetas.com està dedicada bàsicament al marcatge promocional per a empreses i esdeveniments.
A partir d'ara, estem a la vostra disposició per estampar el vostre logotip en els propers esdeveniments, congressos, fires o regals a clients. Tenim a la vostra disposició un ampli catàleg d'articles, i aquí, a la nostra web, podeu veure'n una petita mostra. Si no trobeu el que busqueu, nosaltres us ho busquem al millor preu.
Només heu de contactar per mail o via telefònica i explicar-nos el vostre projecte, Crash buscarà i s'encarregarà de tot, per trobar els articles que cobreixin totes les vostres necessitats.
Volem agrair a tots els nostres clients la seva confiança, sense ells no seria possible la nostra empresa, i animar tothom a confiar en nosaltres. L'alt grau de satisfacció dels nostres clients ens fa ser molt competitius i la nostra raó de ser principal.

Esperem que vostè sigui el proper i li prometem un tracte exclusiu i professional.
Els esperem a crashcamisetas.com…

Qui som

Javier Marcó

CEO

La vida és per gaudir-la, i donar-li un punt de bogeria.

Qualitats CRASH

Profesionalitat
100%
Disseny
97%
Eficiència
98%
Satisfacció
100%

CRASH: Trieu-nos per triomfar.

Estampació en serigrafia, Transfer DTG i DTF, Tampografia etc... sobre qualsevol tipus de material, teixit i color. Preus molt especials per a empreses. Lliurament en 10-15 dies o menys, segons les vostres necessitats.

Samarretes i dessuadores en diferents gramatges, colors i talles a escollir. Ampli catàleg de samarretes que segur s'ajusten al vostre pressupost. Els nostres departaments de disseny i comercial us oferiran la millor opció qualitat preu.

Ja són molts els clients que han confiat en nosaltres, els esperem a Crash Samarretes i amb estreta col·laboració amb Icaria Gráficas Iniciatives Socials, tot al nostre estimat barri del Poblenou.

Només heu d'enviar un mail a info@crashcamisetas.com explicant el vostre projecte, adjuntant el logotip a la màxima qualitat possible, i ho estudiarem per oferir la millor tarifa. Per a qualsevol dubte o consulta estem a la vostra disposició al telèfon d'Atenció al client 637518960.